فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

0
3246

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ در چیست؟

همه افراد برای فراهم کردن به اندازه انرژی و پروتئین و مواد ویتامین و معدنی بدن احتیاج به مصرف کردن پروتئین مانند گوشت قرمز دارد

که گوشت گوسفندی به علت طبع گرم و همچنین هضم سریع تر نسبت به گوشت گوساله، بز مصرف می شود.

تفاوت گوسفند میش و قوچ

به گوسفندها ماده ای بالغ می کنند که کمتر از یک زایمان داشته باشند به این نوع گوسفندها میش می گویند

و به گوسفند نر که طبق معمول دارای شاخ می باشد قوچ می گویند که سن آن بالاتر از شش ماه است.

تفاوت گوشت گوسفند و بز

گوشت گوسفند خوی گرم و تر دارد و از آن طرف پروتئین، کالری، و انواع ویتامین ها و مواد معدنی زیادتری دارد

 گوشت بز نیز جزئی از گوشت قرمز که حاوی میزان درصد کمی چربی دارد که برای کاهش دادن وزن مناسب می باشد

البته کم مصرف ترین گوشت قرمز در کشورمان و جهان به حساب می آید و طبع سرد دارد.

یکی از تفاوت های بسیار گوشت گوسفند و بز این می باشد که گوشت گوسفند راحت تر حضم میشود

و می توان انواع غذاهای لذیذ با این نوع گوشت ها را فراهم ساخت.

البته گوشت بز سفت و هضم سخت تر و از آن طرف دیر پز تر می باشد.

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

تفاوت بین کهره و بره

بره به گوسفندانی که زیر دوازده ماه هستند گفته می شود که با پروار کردن دامدار می تواند سود بسیاری به جیب بزند

و البته به بچه بز، بزغاله گفته می شود.سپس به بزغاله های شش ماهه کهره می گویند.

گوشت کهره و بره بسیار لذیذتر و هضم راحت تری نسبت به گوشت میش، قوچ، بز دارد و نسبت به انواع گوشت ها قیمتش بالاتر است

و اکثرا گوشت بزغاله و بره برای افراد سن بالا مصرف می کنند.

تفاوت بین گوشت میش و قوچ

در کل گوشت میش و بز گوشتی سفت تر و دیر پز دارند و البته رنگ گوشت بز پررنگ تر از گوشت میش است

و از نظر خاصیت بهتر است و به گوسفند نر بالغ که به آن شیشک می گویند که گوشتی نرم تر از گوشت میش دارد.

خوردن گوشت گوسفند بالغ که به آن قوچ می گویند بسیار برای بدن مقوی می باشد.

و برای جوانان توصیه می شود و باعث افزایش قوای جنسی در بین مردان خواهد شد.

توجه کنید که هر چه سن گوسفند زنده بالاتر برود گوشت آن سفت تر و دیرپز خواهد شد.

و قوچ و میش هم همین طور هستند.

طبع گوشت گوسفند و بز چیست؟

در کل گوشت گوسفند دارای قسمت های گوناگون می باشد

که در طب سنتی قسمت های بالای بدن گوسفند که فعالیت بدنی کمی دارد

گوشت آن نرم تراست که دارای فیله می باشد و قسمت های پایین تر مانند ران، دست به علت فعالیت های بدنی زیادتر دام زنده اساسا گوشت سفت تر و محکم تر دارد.

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

فرق گوشت بز و میش و بره و قوچ

سایت تبلیغاتی تند و تیز

دانلود انواع فایل

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید