تشخیص ماهی و گوشت تازه

0
692

تشخیص ماهی و گوشت تازه

 

تشخیص ماهی تازه و ماهی کهنه

ماهی بد و کهنه

بوی ماهی: ماهی بد معمولا بوی بدی دارد .گاهی هم بوی آمونیاک می دهد.

شکم ماهی: ماهی بد ، باد میکند و کمی شل و تو رفته میشود.

پوست ماهی:ماهی بد ، پوست بسیار نرمی دارد و راحت ازگوشت آن جدا می شود.

آبشش ماهی: آبشش ماهی در پشت سر آن میباشد و در شرایط بد، زرد یا خاکستری است.

چشم ماهی: ماهی بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار ماهی آب مروارید دارد.

 

ماهی خوب و تازه

بوی ماهی: ماهی خوب بوی جلبک دریایی را می دهد و همه مواد مغذی را دارد.

شکم ماهی: ماهی خوب گوشت شکمش سفت است و لغزنده نیست.

پوست ماهی: ماهی خوب و تازه رنگ با طراوت و براقی دارد.

آبشش ماهی: آبشش ماهی در پشت سر آن میباشد و  تمیزی و درخشنده و به رنگ صورتی یا قرمز خواهند بود.

چشم ماهی: ماهی تازه چشم های ورقلمبیده و برآمده و مردمک سیاه درخشان دارد.

 

تشخیص ماهی و گوشت تازه

 

ماهی را سعی کنید اگر همان روز مصرف نمیکنید منجمد کنید. 

با فریز یا منجمد کردن،ماهی مواد خود را حفظ کرده و از خطر مسمومیت غذایی در امان میماند.

اگر ماهی به علت قطع برق یخ آن ذوب شده باشد بهترین کار آن است که آن را دور بیندازید.

 

روشی برای تشخیص ماهی تازه و کهنه بعد از پخت

اگر بعد از پخت ، مزه ترش یا اسیدی نداشت ماهی تازه است اما اگر این گونه نبود ماهی کهنه میباشد.

 

دیگر ویژگی های ماهی تازه

فلس های ماهی باید محکم به بدنش چسبیده باشد.

گوشت ماهی تازه صورتی کم رنگ و براق است.

 

 


سایت تند و تیز 

دانلود انواع فایل  

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید